ÄT MEJ

Mat och Vinproffs

 

 

Ät Mej Vin och Matproffs

 

Ät Mej har lång erfarenhet av att även utanför restaurangens väggar laga måltider för gäster. Både för små och stora sällskap. Middagar i egna våningar eller villor, på mässor i Sverige eller utomlands samt vid stora middagar när något ska firas. Middagsuppdragen är oftast kopplade till svenska produkter som ska lanseras och som då gärna ska kopplas ihop med mat med svenska smaker.

 

 

 

 

 

Vildlaxcoctail med lime och rädisasallad

 

 

 

 

 

Vi gör allt från att lämna ut maten till att leverera den. Vi åtar oss även att sköta om hela måltiden med de arrangemang som finns runt omkring såsom dukning, drycker och givetvis glas och porslin. Vi är stolta att få dela med oss av vårt matkunnande utanför restaurangens väggar.

 

 

 

 

 

Middagstips

Högtider

eller

bara med vänner